Jouw interieurstyliste verkoopstyling Samira Khallad
Jouw interieurstyliste verkoopstyling Samira Khallad -Project 2
Jouw interieurstyliste verkoopstyling Samira Khallad -Project 1
Jouw interieurstyliste verkoopstyling Samira Khallad -Project 3

Verkoopstyling

Op zoek naar verkoopstyling voor de juiste woningpresentatie?

Jouw interieurstyliste tilt de uitstraling van jouw woning naar een hoger niveau. Creëer een onweerstaanbare indruk, verhoog de verkoopbaarheid en laat potentiële kopers versteld staan.

Bekijk hier welk pakket het best aansluit bij jouw wensen.

Maak een afspraak

Kennismaking

Vrijblijvend
  • In een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek stelt Jouw interieurstyliste zichzelf voor en laat ze je graag weten wat zij ook voor jou zou kunnen betekenen. Dit is altijd zonder verplichtingen. Jouw interieurstyliste helpt jouw woning te voorzien van de juiste presentatie en sfeer. Ben je enthousiast? Dan bestaan er verschillende opties waar je een keus uit kunt maken.

Advies

3
uur*
  • Na een rondleiding in jouw woning geeft Jouw interieurstyliste uitgebreid advies hoe je het best de woning kunt presenteren ten behoeve van de foto's en bezichtigingen. Binnen 1 dag heb je een duidelijk overzicht waar je zelf prettig mee aan de slag kunt. De prijs is o.b.v ongeveer 3 uur advies, ervaring leert dat dit (afhankelijk van de grootte van de woning) voldoende is om een duidelijk overzicht te kunnen geven.

bewoond huis

10
uur*
  • Maak indruk op kopers met mijn verkoopstyling. In ongeveer 10 uur transformeert Jouw interieurstyliste jouw woning door zichtlijnen te creëren, sterke punten te accentueren en minder sterke punten te camoufleren. Deze service, inclusief voorbereiding en benodigde items, is gebaseerd op basis van deze 10 uur en maakt alle ruimtes aantrekkelijk voor diverse doelgroepen.

leegstaand huis

30
uur*
  • Laat leegstaande woningen tot leven komen met mijn sfeervolle inrichting. Jouw interieurstyliste werkt met Cubiqz, kartonnen meubels die niet van echt te onderscheiden zijn, gecombineerd met echte meubels en trendy accessoires. In ongeveer 30 uur styling, inclusief voorbereiding en het ophalen van spullen, maakt Jouw interieurstyliste van jouw leegstaande woning een plek waar potentiële kopers hun droomhuis in kunnen zien.

Praktische informatie

Jouw interieurstyliste houdt contact met de makelaar en fotograaf zodat de opname van de woning door de makelaar, de foto’s door de fotograaf en de styling door Jouw interieurstuliste allemaal op 1 dag zullen plaatsvinden. Binnen 1 week zal jouw gestylde woning op Funda verschijnen. Vol vertrouwen het verkoopproces in! De accessoires en meubels die gebruikt worden ten behoeve van de styling blijven kosteloos 4 weken in alle ruimtes van de woning achter ter bevordering van de verkoop. De woning ziet er tijdens de bezichtigingen dan hetzelfde uit als de presentatie op Funda.

1. Kennismaking verkoopstyliste
‏‏‎ ‎

Een eerste kennismaking met een verkoopstyliste is een belangrijke stap in het verkoopproces van je woning. Tijdens deze vrijblijvende kennismaking zal de verkoopstyliste zich voorstellen en uitleggen wat verkoopstyling inhoudt. Daarnaast zal de verkoopstyliste jouw wensen en doelen bespreken en een plan van aanpak opstellen om jouw woning zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor potentiële kopers.

2. Creatief verkoopstyling op maat
‏‏‎ ‎

Creativiteit is een belangrijk aspect van verkoopstyling. Door creatief te zijn, kan de verkoopstyliste jouw woning op een unieke manier presenteren en de pluspunten van jouw woning benadrukken. Bij verkoopstyling op maat wordt er rekening gehouden met jouw persoonlijke wensen en doelen. De verkoopstyliste zal jouw woning op een creatieve manier inrichten en stylen, zodat deze optimaal gepresenteerd wordt aan potentiële kopers.

3 . Realisatie en Transformatie interieur voor verkoop

Bij de realisatie en transformatie van het interieur voor verkoop, wordt er gekeken naar de huidige staat van jouw woning en hoe deze zo aantrekkelijk mogelijk gemaakt kan worden voor potentiële kopers. De verkoopstyliste zal jouw woning transformeren tot een sfeervolle en aantrekkelijke ruimte, waarbij de pluspunten van jouw woning benadrukt worden. Door middel van verkoopstyling wordt jouw woning optimaal gepresenteerd aan potentiële kopers, wat de kans op een snelle verkoop vergroot.

BEL Jouw interieurstyliste