Jouw interieurstyliste verkoopstyling in Den Bosch Samira Khallad 3
Jouw interieurstyliste verkoopstyling in Den Bosch Samira Khallad 1

Op zoek naar interieuradvies in Den Bosch?

Welkom bij Jouw interieurstyliste, dé specialist in interieurstyling in Den Bosch en omgeving. Of je nu net verhuisd bent, je huidige interieur wilt vernieuwen of gewoon wat frisse ideeën nodig hebt, Jouw interieurstyliste staat voor je klaar om je te helpen bij het creëren van jouw droominterieur.

Maak een afspraak

Kennismaking
 

Vrijblijvend
  • In het kennismakingsgesprek stelt de interieuradviseur zichzelf voor en laat ze graag weten wat zij ook voor jou kan betekenen. Dit gesprek is geheel vrijblijvend. Haar expertise ligt in het creëren van de perfecte presentatie en sfeer voor jouw woning. Als dit je aanspreekt, zijn er verschillende opties waaruit je kunt kiezen.

Interieuradvies &
moodboard

3
uur*
  • Jij en Jouw interieurstyliste brainstormen efficiënt achter de laptop op basis van jouw woonwensen en budget in combinatie met haar creatieve ideeën. Na het gesprek maakt Jouw interieurstyliste een moodboard. Waar je vervolgens zelf prettig mee aan de slag kunt. De prijs is gebaseerd op ongeveer 3 uur, voldoende voor een mondelingadvies en moodboard.

Eigen interieur
 

10
uur*
  • Met jouw eigen spullen geeft Jouw interieurstyliste de ruimte een frisse uitstraling, bijvoorbeeld door meubels anders te plaatsen en kleur toe te voegen. Ideaal bij samenwonen, waarbij de interieuradviseur helpt om beide interieurs te integreren. De prijs is gebaseerd op ongeveer 10 uur styling en advies, doorgaans voldoende voor restyling met eigen meubels en eventuele nieuwe accessoires, afhankelijk van de woninggrootte.

Nieuw interieur
 

30
uur*
  • Een nieuw interieur samenstellen of combineren met bestaande elementen kan tijdrovend zijn, maar daar helpt Jouw interieurstyliste graag bij. Jij en de interieuradviseur bespreken jouw wensen en budget bij jou thuis, bekijken stalen en materialen voor de gewenste stijl. Op basis hiervan zoekt Jouw interieurstyliste de juiste meubels en accessoires. Na levering komt ze terug voor de finishing touch, inbegrepen in de prijs. Dit is op basis van ongeveer 30 uur styling en advies, doorgaans voldoende voor een prachtig interieur, afhankelijk van de woninggrootte.
Jouw Interieurstyliste Samira Khallad geeft advies over de styling van jouw woning

1. Kennismaking met interieurstylist in Den Bosch

Een goed interieuradvies begint met een kennismaking. Als ervaren interieurstylist in Den Bosch komt Jouw interieurstyliste graag bij je langs om jouw wensen en behoeften te bespreken. Tijdens dit gesprek luistert de interieuradviseur naar jouw ideeën, bekijkt ze de ruimte en geeft ze advies op maat. Of het nu gaat om een specifieke ruimte, zoals de woonkamer of de slaapkamer, of om een totale woninginrichting, ze denkt met je mee en zorgen voor een passend interieurontwerp.

2. Creatief interieurontwerp op maat

Nadat de interieuradviseur een goed beeld heeft gekregen van jouw wensen, gaat ze aan de slag met het maken van een creatief interieurontwerp op maat. Als interieurstylist in Den Bosch heeft Jouw interieurstyliste oog voor detail en weet ze als geen ander hoe je verschillende stijlen en materialen kunt combineren. Of je nu houdt van een moderne, industriële of landelijke stijl, ze zorgt voor een interieurontwerp dat perfect bij jou past.

Als interieuradviseur maakt Jouw interieurstyliste gebruik van 3D-visualisaties, zodat je een realistisch beeld krijgt van hoe jouw nieuwe interieur eruit zal zien. Hierdoor kun je alvast een virtuele rondleiding door je toekomstige interieur maken en eventuele aanpassingen laten doen voordat we aan de slag gaan.

3 . Realisatie en transformatie van je interieur

Zodra het interieurontwerp helemaal naar jouw wens is, gaat Jouw interieurstyliste over tot de realisatie en transformatie van je interieur. Als interieurstylist in Den Bosch werkt ze samen met een team van vakmensen die gespecialiseerd zijn in woninginrichting. Of het nu gaat om het plaatsen van nieuwe meubels, het leggen van vloeren of het schilderen van muren, ze zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.

Tijdens het gehele proces houdt Jouw interieurstyliste nauw contact met jou, zodat je op de hoogte blijft van de voortgang en eventuele aanpassingen kunt doorgeven. Haar doel is om jouw interieurwensen werkelijkheid te laten worden en ervoor te zorgen dat je optimaal kunt genieten van je nieuwe interieur.

Neem contact op voor interieuradvies in Den Bosch

Ben je op zoek naar interieuradvies in Den Bosch? Neem dan vrijblijvend contact op met Jouw interieurstyliste. Ze staat voor je klaar om je te helpen bij het creëren van een sfeervol en persoonlijk interieur. Samen maken we van jouw huis een thuis.

BEL Jouw interieurstyliste