Jouw interieurstyliste interieurstyling Samira Khallad - Project 1
Jouw interieurstyliste interieurstyling Samira Khallad - Project 3
Jouw interieurstyliste interieurstyling Samira Khallad

Interieuradvies

Ontdek de kunst van interieuradvies bij Jouw interieurstyliste. Jouw interieurstyliste geeft jouw ruimte een stijlvolle touch, waardoor het comfortabel en persoonlijk aanvoelt. Of je nu van modern, klassiek of iets daartussenin houdt, Jouw interieurstyliste staat klaar om jouw wensen werkelijkheid te maken.

Bekijk hier welk pakket het beste bij jou past en geef jouw interieur een upgrade.

Maak een afspraak

Kennismaking
 

Vrijblijvend
  • In het kennismakingsgesprek stelt de interieuradviseur zichzelf voor en laat ze graag weten wat zij ook voor jou kan betekenen. Dit gesprek is geheel vrijblijvend. Haar expertise ligt in het creëren van de perfecte presentatie en sfeer voor jouw woning. Als dit je aanspreekt, zijn er verschillende opties waaruit je kunt kiezen.

Interieuradvies &
moodboard

3
uur*
  • Jij en Jouw interieurstyliste brainstormen efficiënt achter de laptop op basis van jouw woonwensen en budget in combinatie met haar creatieve ideeën. Na het gesprek maakt Jouw interieurstyliste een moodboard. Waar je vervolgens zelf prettig mee aan de slag kunt. De prijs is gebaseerd op ongeveer 3 uur, voldoende voor een mondelingadvies en moodboard.

Eigen interieur
 

10
uur*
  • Met jouw eigen spullen geeft Jouw interieurstyliste de ruimte een frisse uitstraling, bijvoorbeeld door meubels anders te plaatsen en kleur toe te voegen. Ideaal bij samenwonen, waarbij de interieuradviseur helpt om beide interieurs te integreren. De prijs is gebaseerd op ongeveer 10 uur styling en advies, doorgaans voldoende voor restyling met eigen meubels en eventuele nieuwe accessoires, afhankelijk van de woninggrootte.

Nieuw interieur
 

30
uur*
  • Een nieuw interieur samenstellen of combineren met bestaande elementen kan tijdrovend zijn, maar daar helpt Jouw interieurstyliste graag bij. Jij en de interieuradviseur bespreken jouw wensen en budget bij jou thuis, bekijken stalen en materialen voor de gewenste stijl. Op basis hiervan zoekt Jouw interieurstyliste de juiste meubels en accessoires. Na levering komt ze terug voor de finishing touch, inbegrepen in de prijs. Dit is op basis van ongeveer 30 uur styling en advies, doorgaans voldoende voor een prachtig interieur, afhankelijk van de woninggrootte.

BEL Jouw interieurstyliste