Jouw interieurstyliste verkoopstyling in Den Bosch Samira Khallad 3
Jouw interieurstyliste verkoopstyling in Den Bosch Samira Khallad 1

Op zoek naar interieuradvies in Nijmegen?

Welkom bij Jouw interieurstyliste, dé expert in interieurstyling in Nijmegen en omstreken. Of je nu recentelijk bent verhuisd, je huidige interieur wilt opfrissen of gewoon behoefte hebt aan nieuwe inspiratie, Jouw interieurstyliste staat paraat om je te assisteren bij het verwezenlijken van jouw droominterieur.

Maak een afspraak

Kennismaking
 

Vrijblijvend
  • In het kennismakingsgesprek stelt de interieuradviseur zichzelf voor en laat ze graag weten wat zij ook voor jou kan betekenen. Dit gesprek is geheel vrijblijvend. Haar expertise ligt in het creëren van de perfecte presentatie en sfeer voor jouw woning. Als dit je aanspreekt, zijn er verschillende opties waaruit je kunt kiezen.

Interieuradvies &
moodboard

3
uur*
  • Jij en Jouw interieurstyliste brainstormen efficiënt achter de laptop op basis van jouw woonwensen en budget in combinatie met haar creatieve ideeën. Na het gesprek maakt Jouw interieurstyliste een moodboard. Waar je vervolgens zelf prettig mee aan de slag kunt. De prijs is gebaseerd op ongeveer 3 uur, voldoende voor een mondelingadvies en moodboard.

Eigen interieur
 

10
uur*
  • Met jouw eigen spullen geeft Jouw interieurstyliste de ruimte een frisse uitstraling, bijvoorbeeld door meubels anders te plaatsen en kleur toe te voegen. Ideaal bij samenwonen, waarbij de interieuradviseur helpt om beide interieurs te integreren. De prijs is gebaseerd op ongeveer 10 uur styling en advies, doorgaans voldoende voor restyling met eigen meubels en eventuele nieuwe accessoires, afhankelijk van de woninggrootte.

Nieuw interieur
 

30
uur*
  • Een nieuw interieur samenstellen of combineren met bestaande elementen kan tijdrovend zijn, maar daar helpt Jouw interieurstyliste graag bij. Jij en de interieuradviseur bespreken jouw wensen en budget bij jou thuis, bekijken stalen en materialen voor de gewenste stijl. Op basis hiervan zoekt Jouw interieurstyliste de juiste meubels en accessoires. Na levering komt ze terug voor de finishing touch, inbegrepen in de prijs. Dit is op basis van ongeveer 30 uur styling en advies, doorgaans voldoende voor een prachtig interieur, afhankelijk van de woninggrootte.
Jouw Interieurstyliste Samira Khallad geeft advies over de styling van jouw woning

1. Kennismaking met interieurstylist in Nijmegen

Een geslaagd interieuradvies begint met een kennismakingsgesprek. Als ervaren interieurstylist in Nijmegen komt Jouw interieurstyliste graag bij je langs om jouw wensen en behoeften te bespreken. Tijdens dit gesprek luistert de interieuradviseur aandachtig naar jouw ideeën, inspecteert ze de ruimte en biedt ze advies op maat. Of het nu gaat om een specifieke ruimte, zoals de woonkamer of de slaapkamer, of om een volledige herinrichting van je woning, ze denkt met je mee en zorgt voor een passend interieurontwerp.

2. Creatief interieurontwerp op maat

Na het grondig vaststellen van jouw wensen, begint Jouw interieurstyliste met het creëren van een uniek interieurontwerp op maat. Als interieurstylist in Nijmegen heeft ze een scherp oog voor detail en een diepgaand begrip van diverse stijlen en materialen. Of je nu een voorkeur hebt voor een moderne, industriële of landelijke sfeer, ze realiseert een ontwerp dat naadloos aansluit bij jouw persoonlijke smaak.

Met behulp van geavanceerde 3D-visualisaties biedt Jouw interieurstyliste een realistische preview van jouw toekomstige interieur. Zo kun je virtueel door de ruimte wandelen en eventuele aanpassingen bespreken voordat de uitvoering begint.

3 . Realisatie en transformatie van je interieur

Zodra het interieurontwerp volledig aan jouw verwachtingen voldoet, gaat Jouw interieurstyliste over tot de realisatie en transformatie van je interieur. Als interieurstylist in Nijmegen werkt ze nauw samen met een deskundig team van vakmensen, gespecialiseerd in woninginrichting. Of het nu gaat om het plaatsen van nieuwe meubels, het leggen van vloeren of het schilderen van muren, Jouw interieurstyliste zorgt ervoor dat alles tot in de kleinste details wordt verzorgd.

Gedurende het hele proces blijft Jouw interieurstyliste nauwlettend in contact met jou, zodat je op de hoogte blijft van de voortgang en eventuele aanpassingen kunt doorgeven. Haar missie is om jouw interieurdromen werkelijkheid te maken en ervoor te zorgen dat je volop kunt genieten van je vernieuwde interieur.

Neem contact op voor interieuradvies in Nijmegen

Ben je op zoek naar interieuradvies in Nijmegen? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen met Jouw interieurstyliste. Ze staat klaar om je te begeleiden bij het creëren van een warm en persoonlijk interieur. Laten we samen van jouw huis een echt thuis maken.

BEL Jouw interieurstyliste