Klantervaringen

14 december 2023

Samira weet vrij snel wat er van haar verwacht wordt gevraagd. Zij is ingetogen en toch gedreven. Het voelt snel vertrouwd om met haar samen te werken. Zij kan haar ideeën prima afstemmen op de vragen van de klant.

Ben & Hedy
4 augustus 2023

Samira heeft samen met ons meegekeken hoe wij onze benedenverdieping het beste konden inrichten.

Het ging hier om de keuken, het eetgedeelte, en de woonkamer in een grote open ruimte. Waarin wij ook graag nog de mogelijkheid voor een speelhoek en werkplek wilde hebben. Door Samira haar ervaring weet ze precies wat er allemaal mogelijk is en hebben wij ook ideeën van haar gerealiseerd waar we zonder haar hulp zelf nooit op waren gekomen. We genieten nog steeds iedere dag van ons huis en zijn heel blij met de keuze’s die wij op basis van Samira’s advies hebben gemaakt. Naast dat Samira een professional is, is ze ook gezellig in de omgang wat ook maakt dat je al snel een vertrouwd gevoel hebt waardoor je jouw thuis vol vertrouwen in de handen van Samira durft te leggen. Dus ga zeker met deze topper om jouw huis, jouw thuis te maken!

Kim
30 mei 2023

Onze woning stond al enige tijd via een andere makelaar te koop en aangezien wij het vertrouwen in deze makelaar verloren hadden, zijn wij overgestapt naar een andere makelaar. Op advies van Julian van der Heijden (VDH wonen) heeft Samira onze woning bekeken en ons tips gegeven wat wij aan de inrichting konden veranderen zodat ons huis beter uit de verf zou komen. Dat advies hebben wij van harte opgevolgd. Samira heeft ons huis daarna opnieuw gestyled en verkoopklaar gemaakt. Nieuwe foto’s en een nieuwe presentatie op internet. Resultaat: binnen 4 dagen was ons huis verkocht. Bij de eerste bezichtiging was het gelijk raak. Dat zegt eigenlijk al genoeg. Wij zijn erg blij met Samira. Ze is een vakvrouw, hartelijk en betrokken en fijn om mee samen te werken. Geef Samira maar de vrije hand want ze verdient zich dubbel en dwars voor je terug.

Linda de Bruijn
22 februari 2023

Nadat mijn huis zo’n 7 jaar te koop had gestaan heb ik hem uit de verkoop gehaald. In deze periode had ik 3 bezichtigingen. Het was ook wel een hele slechte periode voor de huizenmarkt. Na een jaartje rust toch weer contact opgenomen met een andere makelaar. Deze stelde wel als eis om een styliste het huis presentatie klaar te maken. Hier zag ik wel tegen op omdat ik dan niet meer in “mijn” huis zou wonen. Achteraf gezien een hele goede actie en een mooie presentatie op internet. Veel complimenten van familie en vrienden gehad. De eerste bezichtiging kwam al vrij snel, gevolgd door nog 3 bezichtigingen. Nu na 5 maanden is het huis zo goed als zeker verkocht en moeten we het per 1 Juni opleveren. Dit wordt nog flink aanpoten in mei omdat wij nog tot eind April in Spanje zijn. Maar dank zij jouw inzet en inzicht is er al zeer veel opgeruimd en ingepakt. Bij deze nogmaals bedankt voor jouw professionele hulp. Ik zal je zeker aanbevelen in mijn kennissenkring en indien nodig weer gebruik maken van je diensten.

Ad en Gwen Hulshof
28 januari 2023

Mijn woning heeft eind 2016 2 weken te koop gestaan, er zijn 30 bezichtigingen geweest en zelfs 2 inloopdagen georganiseerd omdat de woning erg gewild bleek.Het appartement werd leeg opgeleverd en dankzij een tip van de makelaar, heb ik Samira ingeschakeld om de woning weer een huiselijke sfeer te geven. Door Samira kreeg de ruimte een mooie, rustige uitstraling.Qua kosten heb ik totaal geen spijt, want dat heeft zich vele malen terugverdiend bij de verkoop.Ik raad iedereen aan in zee te gaan met deze aardige dame! Bovendien is Samira een behulpzaam persoon, iemand met wie je op 1 lijn kunt komen.

Ellen Verstappen

BEL Jouw interieurstyliste