Samenwerkingen

MAKELAAR & VERKOOPSTYLISTE KUNNEN NIET MEER ZONDER ELKAAR​

Als makelaar ben je gewend met andere ogen een woning te benaderen dan de potentiële kopers. Primair beoordeel je een woning vakkundig op de ligging, de bouwtechnische staat, het volume en het woonoppervlak. Een koper daarentegen zal in eerste instantie gevoelig zijn voor de sfeerbepalende presentatie. Jouw interieurstyliste maakt de inrichting stijlvol en aantrekkelijk en zorgt ervoor dat de ruimtebeleving optimaal wordt door loop- en zichtlijnen te accentueren. Tevens voorziet jouw interieurstyliste leegstaande en modelwoningen van een compleet interieur zodat potentiële kopers zich er direct thuis zullen voelen.
Ervaring leert wanneer je de verkoopstylingdienst aanbiedt in de courtage de klant het absoluut ervaart als service en promotie ten gunste van de verkoop voor de woning. De prijs is op deze manier veel voordeliger omdat ik mezelf niet hoef te ‘verkopen’ dit werkt heel fijn. Een echt teamgevoel tussen makelaar, verkoper, fotograaf en styliste.
 
Als verkopend makelaar wil je je natuurlijk ook onderscheiden, daarom is het interessant om samen te werken met een professioneel verkoopstyliste. Het inschakelen van Jouw interieurstyliste is dan ook aan te bevelen alvorens woningen in de verkoop gaan. Ik ben je hierbij graag van dienst. Jouw interieurstyliste werkt ondertussen al vele jaren samen met verschillende makelaars uit de regio, Zuyderleven makelaardij, VDH makelaardij en 10 plus makelaars. Mocht je vragen hebben? stel ze gerust aan deze makelaars of aan mij, wij beantwoorden jouw vragen graag.

BEL Jouw interieurstyliste