Kennismakingsgesprek

gratis

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek stel ik mezelf graag aan u voor en laat ik u weten wat ik voor u zou kunnen betekenen. Ik help u graag uw woning te voorzien van de juiste presentatie tegen een vriendelijk tarief. Enthousiast? Dan bestaan er verschillende opties waar u een keus uit kunt maken.


Verkoopstyling - advies

€ 150,00

Na een rondleiding in uw woning geef ik uitgebreid advies hoe u het best uw woning kunt presenteren ten behoeve van de foto's en bezichtigingen. U krijgt binnen 1 dag een duidelijk overzicht waar u zelf prettig mee aan de slag kunt.


Verkoopstyling - bewoonde woning

€ 395,00

De meeste potentiele kopers zijn niet in staat om door een inrichting heen te kijken en er zich hun eigen interieur in voor te stellen. Ik maak uw woning neutraal door in elke ruimte zichtlijnen te creëren, sterke punten te accentueren en minder sterkte punten te camoufleren. Ik zorg er voor dat uw woning voor elke doelgroep interessant wordt door alle ruimtes in uw huis te stylen en alles wat daarvoor nodig is breng ik graag mee.


Verkoopstyling - leegstaande woning

vanaf € 995

Bij leegstaande woningen hebben potentiele kopers moeite te zien hoe de lege ruimte straks een warm en gezellig huis kan zijn. Leegstaande woningen kunnen door mij sfeervol worden ingericht. Ik werk met Cubiqz, niet van echt te onderscheiden kartonnen meubels, in combinatie met trendy accessoires. Ik maak van uw leegstaande woning een sfeervol thuis waar de potentiele koper zijn of haar droomhuis in ziet.


Belangrijke informatie

Ik houd contact met uw makelaar en de fotograaf zodat de opname van de woning door de makelaar ,de styling door mij en de foto's door de fotograaf op 1 dag zullen plaatsvinden. Binnen 1 week zal uw gestylde woning op Funda verschijnen.

Het is mogelijk de accessoires en meubels die gebruikt worden voor verkoopstyling tegen een vriendelijk tarief te huren. De woning ziet er dan hetzelfde uit tijdens de bezichtigingen als op Funda. Vaak is 1 maand huur al voldoende, binnen deze periode vinden de meeste bezichtigingen plaats en is de woning vaak al verkocht.