Kennismakingsgesprek

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek stel ik mezelf graag aan u voor en laat ik u weten wat ik voor u zou kunnen betekenen. Ik help u graag uw woning te voorzien van de juiste presentatie tegen een vriendelijk tarief. Enthousiast? Dan bestaan er verschillende opties waar u een keus uit kunt maken.


Verkoopstyling advies

Na een rondleiding in uw woning geef ik uitgebreid advies hoe u het best uw woning kunt presenteren voor de foto's en bezichtigingen. U krijgt een duidelijk overzicht waar u zelf prettig mee aan de slag kunt.

...''Zelf gedaan met handige tips.''


Verkoopstyling compleet

De meeste potentiele kopers zijn niet in staat om door een inrichting heen te kijken en er zich hun eigen interieur in voor te stellen. Ik maak uw woning neutraal door in elke ruimte zichtlijnen te creëren, sterke punten te accentueren en minder sterkte punten te camoufleren. Ik zorg er voor dat uw woning voor elke doelgroep interessant wordt door alle ruimtes in uw huis te stylen.

... ''Hét ingrediënt voor een succesvolle verkoop.''


Verkoopstyling opnieuw presenteren

Staat uw woning al even te koop en wil de verkoop niet vlotten? Door middel van verkoopstyling zal ik er voor zorgen dat u weer vertrouwen krijgt in de verkoop van uw woning. Ik zal er alles aan doen om er voor te zorgen dat het bord 'te koop' spoedig kan worden vervangen in 'verkocht'!

...''De juiste presentatie.''


Verkoopstyling leegstaande woning

Bij leegstaande woningen hebben potentiele kopers moeite te zien hoe de lege ruimte straks een warm en gezellig huis kan zijn. Leegstaande woningen kunnen door mij sfeervol worden ingericht. Ik werk met Cubiqz, niet van echt te onderscheiden kartonnen meubels, in combinatie met trendy accessoires. Ik maak van uw leegstaande woning een sfeervol thuis waar de potentiele koper zijn of haar droomhuis in ziet.

...''Wat een verschil!''


Gastvrouw open huis

Een open huis is een mooie kans om er alles aan te doen om de verkoop van uw woning te bespoedigen en uw woning te onderscheiden van andere woningen. Omdat het voor verkopers vaak ongemakkelijk is om onbekende mensen in de eigen woning rond te leiden is het prettig om Jouw interieurstyliste naast u te hebben. Ik zorg voor de juiste presentatie van uw woning en het enthousiast ontvangen en rondleiden van potentiele kopers.

...''Ontzorgen staat centraal.''Praktische informatie

Ik houd contact met uw makelaar en de fotograaf zodat het inmeten, de foto's maken en de styling op 1 dag zullen plaatsvinden. Binnen 1 dag is uw woning klaar voor de verkoop.

Het is mogelijk de accessoires die gebruikt worden voor verkoopstyling te huren. Vaak is 1 maand voldoende, binnen deze periode vinden de meeste bezichtigingen plaats en is de woning vaak al verkocht.