Makelaar en verkoopstyliste kunnen niet meer zonder elkaar


Als makelaar bent u gewend met andere ogen een woning te benaderen dan de potentiƫle kopers. Primair beoordeelt u een woning vakkundig op de ligging, de bouwtechnische staat, het volume en het woonoppervlak. Een koper daarentegen zal in eerste instantie gevoelig zijn voor de sfeerbepalende presentatie. Jouw interieurstyliste maakt de inrichting stijlvol en aantrekkelijk en zorgt ervoor dat de ruimtebeleving optimaal wordt door loop- en zichtlijnen te accentueren. Tevens voorziet jouw interieurstyliste leegstaande en modelwoningen van een compleet interieur zodat potentiele kopers zich er direct thuis zullen voelen.

De tarieven zijn overigens toegankelijk waardoor elke woning die u aanbiedt er representatief uit kan zien. Ervaring leert wanneer u de verkoopstylingdienst aanbiedt in de courtage de klant het absoluut ervaart als service en promotie ten gunste van de verkoop voor de woning.

Als verkopend makelaar wilt u zich natuurlijk ook onderscheiden, daarom is het interessant om samen te werken met een professioneel verkoopstyliste. Het inschakelen van Jouw interieurstyliste is dan ook aan te bevelen alvorens woningen in de verkoop gaan. Ik ben u en uw klant hier graag bij van dienst.


Jouw interieurstyliste

Samira Damen