Dankjewel voor je enorme hulp en steun, dit heeft er mede toe bijgedragen dat er afgelopen donderdag 9 bezichtigingen waren! Waaruit vrijdag meerdere biedingen kwamen en 1 bod behoorlijk boven de vraagprijs! Dus ga ik morgen bij Julian het koopcontract tekenen .... hoe "kicken" is dat?!

Sophie Van Herwijnen


Onze woning stond al enige tijd via een andere makelaar te koop en aangezien wij het vertrouwen in deze makelaar verloren hadden, zijn wij overgestapt naar een andere makelaar. Op advies van Julian van der Heijden (VDH wonen) heeft Samira onze woning bekeken en ons tips gegeven wat wij aan de inrichting konden veranderen zodat ons huis beter uit de verf zou komen. Dat advies hebben wij van harte opgevolgd. Samira heeft ons huis daarna opnieuw gestyled en verkoopklaar gemaakt. Nieuwe foto's en een nieuwe presentatie op internet. Resultaat: binnen 4 dagen was ons huis verkocht. Bij de eerste bezichtiging was het gelijk raak. Dat zegt eigenlijk al genoeg. Wij zijn erg blij met Samira. Ze is een vakvrouw, hartelijk en betrokken en fijn om mee samen te werken. Geef Samira maar de vrije hand want ze verdient zich dubbel en dwars voor je terug.

Linda de Bruijn


Nadat mijn huis zo'n 7 jaar te koop had gestaan heb ik hem uit de verkoop gehaald. In deze periode had ik 3 bezichtigingen. Het was ook wel een hele slechte periode voor de huizenmarkt. Na een jaartje rust toch weer contact opgenomen met een andere makelaar. Deze stelde wel als eis om een styliste het huis presentatie klaar te maken. Hier zag ik wel tegen op omdat ik dan niet meer in "mijn" huis zou wonen. Achteraf gezien een hele goede actie en een mooie presentatie op internet. Veel complimenten van familie en vrienden gehad. De eerste bezichtiging kwam al vrij snel, gevolgd door nog 3 bezichtigingen. Nu na 5 maanden is het huis zo goed als zeker verkocht en moeten we het per 1 Juni opleveren. Dit wordt nog flink aanpoten in mei omdat wij nog tot eind April in Spanje zijn. Maar dank zij jouw inzet en inzicht is er al zeer veel opgeruimd en ingepakt. Bij deze nogmaals bedankt voor jouw professionele hulp. Ik zal je zeker aanbevelen in mijn kennissenkring en indien nodig weer gebruik maken van je diensten.

Ad en Gwen HulshofMijn woning heeft eind 2016 2 weken te koop gestaan,er zijn 30 bezichtigingen geweest en zelfs 2 inloopdagen georganiseerd omdat de woning erg gewild bleek.Het appartement werd leeg opgeleverd en dankzij een tip van de makelaar,heb ik Samira ingeschakeld om de woning weer een huiselijke sfeer te geven. Door Samira kreeg de ruimte een mooie, rustige uitstraling.Qua kosten heb ik totaal geen spijt, want dat heeft zich vele malen terugverdiend bij de verkoop.Ik raad iedereen aan in zee te gaan met deze aardige dame! Bovendien is Samira een behulpzaam persoon,iemand met wie je op 1 lijn kunt komen.

Ellen VerstappenSamira is een enthousiaste en betrokken styliste met oog en aandacht voor onze persoonlijke situatie. Ze heeft ons zorgen en werk uit handen genomen en daarnaast was het ook gewoon gezellig haar in huis te hebben. De woning heeft 5 weken te koop gestaan en er zijn 7 bezichtigingen geweest.

Kim en Thijs VermeulenSamira heeft mijn typisch vrijgezelle-mannenhuis omgetoverd tot een appartement dat zo uit vt wonen komt. Geen wonder dat het binnen no-time verkocht was!

Sjoerd RomboutOp advies van Julian Van der Heijden (VDH wonen) werd mij Samira geadviseerd om mijn woning een betere uitstraling te geven om de verkoop van de woning te voorspoedigen. Het resultaat is dat de woning binnen 5 dagen verkocht was met maar 1 bezichtiging. De ligging en kwaliteit van de woning heeft hierin ook mee gespeeld.Echter de stilistische inbreng heeft hier zeker aan mee geholpen. Daarnaast is de inbreng van Samira zeer prettig ervaren. Na een eerste bezoek waarin ze een indruk heeft gekregen over de woning en daarbij mijn idee├źn is er een goede presentatie van de woning naar voren gekomen.

Mede uit deze ervaring heb ik al aangegeven dat ik Samira opnieuw ga uitnodigen als mijn nog te bouwen woning klaar is, medio augustus 2018. Ofwel ik kan Samira een iedereen aanbevelen.

Wim HoentjenOp advies van Samira hebben wij overbodige meubels en voorwerpen weggehaald. Ons huis moest rust en ruimte uitstralen. Samira heeft daarna ons huis gerestyled. En het heeft geholpen! Al de eerste dag werd door een van de vier kijkers een aantrekkelijk bod neergelegd. Wat zijn we blij dat we met de enthousiaste en deskundige Samira in zee zijn gegeaan. Haar inzet en enthousiasme hebben zeker geholpen. Wij bevelen haar heel erg aan.

Hans en Marie-Louise HulshofOp aanraden van Julian van der Heijden (Vdh wonen) werd ons Samira geadviseerd om onze woning een betere uitstraling te geven. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Samira. Ze is erg betrokken als styliste. Ook was het erg gezellig met Samira samenwerken.

Ze heeft ons huis omgetoverd tot een VT wonen huis. Heel veel complimenten van vrienden en kennissen gehad. De foto presentatie was schitterend. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ons huis na slechts 2 weken op Funda was verkocht. Wij kunnen dan ook iedereen Samira aanraden. Nogmaals dank hiervoor Samira , top gedaan.

Marco en Astrid Nabuurs