Kennismakingsgesprek
gratis

In een kennismakingsgesprek stel ik mij graag aan u voor en laat ik u tevens weten wat ik voor u zou kunnen betekenen, sluit dit aan op uw woonwensen en bent u enthousiast naar aanleiding van ons gesprek? Dan bestaan er verschillende opties waar u een keus uit kunt maken. Ik help u graag!


Interieuradvies & moodboard

€ 395,00

In een dagdeel geef ik u advies voor een nieuw interieur waar u gelukkig van wordt. Ik neem impressiematerialen mee van allerlei woonstijlen.We gaan samen ideeën uitwisselen op basis van van uw wensen en mijn ervaring. Ik maak voor u een overzicht/moodboard van alles wat besproken is en waar u zelf mee aan de slag kunt. Alles komt aan bod, zoals: kleur, licht, accessoires, meubels en materialen. Uiteraard houd ik hierbij rekening met uw budget.


Interieurstyling - eigen interieur

€ 495,00

Het is vaak verbazingwekkend om te zien wat ik in 1 dag kan doen met uw eigen spullen, door meubels bijvoorbeeld een nieuwe plek in de woning te geven. Door wat accessoires en kleur toe te voegen creeër ik een compleet nieuwe uitstraling. Deze variant kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer u gaat samenwonen en beide al voorzien bent van een interieur, ik zal jullie helpen om beide interieurs samen te doen smelten in een mooi geheel.


Interieurstyling - nieuw interieur

€ 1895,00

Een nieuw interieur samenstellen of een combinatie van nieuw en bestaand kost een hoop tijd en kan lastig zijn, daarom help ik u daar graag bij. Als eerste gaan we samen in gesprek bij u thuis waarin ik luister naar uw wensen en budget. Ik heb mooie stalen en andere impressie materialen bij zodat we samen gaan kijken welke stijl en sfeer u het meest aanspreekt. Op basis hiervan ga ik op zoek naar de juiste meubels en accessoires, laat u verrassen! Of misschien vindt u het juist erg leuk om samen op pad te gaan. Wanneer alles geleverd is kom ik graag bij u terug om het geheel af te stylen,dit is bij de prijs inbegrepen.