Kennismakingsgesprek

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek stel ik mij graag aan u voor en laat ik u tevens weten wat ik voor u zou kunnen betekenen, sluit dit aan op uw woonwensen en bent u enthousiast naar aanleiding van ons gesprek? Dan bestaan er verschillende opties waar u een keus uit kunt maken. Ik help u graag!


Interieurstyling advies

Ik geef u advies voor een nieuw interieur waar u gelukkig van wordt. Ik neem impressiematerialen mee van allerlei woonstijlen.We gaan samen ideeën uitwisselen op basis van van uw wensen en mijn ervaring. Ik maak voor u een overzicht/moodboard van alles wat besproken is en waar u zelf mee aan de slag kunt. Alles komt aan bod, zoals: kleur, licht, accessoires, meubels en materialen. Uiteraard houd ik hierbij rekening met uw budget.

"...Trots, zelf gedaan!"


Interieurstyling basic

Het is vaak verbazingwekkend om te zien wat ik kan doen met uw eigen spullen, door meubels bijvoorbeeld een nieuwe plek in de woning te geven en wat accessoires en kleur toe te voegen creeër ik een compleet nieuwe uitstraling. Deze variant kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer u gaat samenwonen en beide al voorzien bent van een interieur, ik zal jullie helpen om beide interieurs samen te doen smelten in een mooi geheel.

"...Blij verrast!"


Interieurstyling compleet

Vindt u het prettig geholpen te worden bij het creëren van een compleet nieuw interieur, bijvoorbeeld na een verbouwing of verhuizing? Ik begrijp dat dit veel tijd kan kosten en lastig kan zijn, daarom help ik u daar graag bij. Op basis van uw budget en wensen zorg ik voor de juiste meubels en accessoires. Laat u verrassen... Of misschien vindt u het juist erg leuk bij het geheel betrokken te zijn en gaan we samen op zoek naar de juiste spullen. Ik zorg dat u met plezier uitkijkt naar uw nieuwe interieur in een sfeer die precies past bij uw gezin!

"... Alles is mogelijk!"